freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Portugalsmagning på d'Angleterre

Hvad sker der..?Posted by Per Freilev Wed, March 16, 2011 01:26:33

Den annoncerede præsentation i hjertet af København blev en eftermiddag med VIRKELIG mange besøgende og for Freilev Vine særdeles positiv smiley For de som var til stede, men ikke nåede alt før der smagemæssigt var "udsolgt", vil der blive arrangeret et "2'nd heat" i butikken.

Vi præsenterede samlet mellem 15 og 20 vine, der i blandt nogle nye årgange og nye vine. I lyset af de besøgenes reaktioner, er det tydeligt at indfaldsvinklen om at bringe udvalgte producenter i spil, for at vise at "PORTUGAL ER TILBAGE", har været af afgørende betydning for at danne bro til de af vores fremadstræbende producenter, som samtidig må anses for at være stilmæssigt mere klassiske.

Til de som ikke kunne nå at deltage - der er nye vine, nye årgange, NYE OPLEVELSER på vej smiley

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post1