freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Nye årgange fra Casa Catelli

Har smagt....Posted by Per Freilev Mon, June 06, 2011 13:48:23

Pietro Catelli var et af disse tilfælde, hvor jeg fra start havde en tydelig fornemmelse at noget potentielt spændende var i vente. Og han har i den grad indfriet mine forventninger. Efter at have smagt de nye årgange et par gange i vinter og forår, ligger mine indtryk klar efter endnu en smagning - nu efter hjemkomst.

Negramaro - 2008 er i stil, en umiddelbar forlængelse af den tidligere årgang. Men der er bare MEGET MERE af den, men uden at prisen har rykket sig. Det er stadig den typiske særdeles mørke, runde frugt, med indtryk at bittersødme og rundhed. Perfekt afbalanceret, tillokkende vin fra Apulien. Vil være perfekt til de krydrede toner fra sommergrillen.

Primitivo - 2007 differencierer sig en smule mere fra tidligere årgang, fordi den har smidt lidt at det meget rustikke præg til fordel for en højere grad af smidighed. Duften er fortsat KLAR Primitivo, mens smagsfylden er større, lækrere, endnu mere potent og spændende. Endnu en gang er der sket markante fremskridt uden at det har haft effekt på prisen. Smukt at opleve !!

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post10