freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Test af vores HURTIGLØBER

Har smagt....Posted by Per Freilev Tue, February 19, 2013 00:16:44

Cigarra Tinto (den med cikaden) 2011

Undskyld smiley - men folkene på Casa Santos Lima har altså formået et FREMRAGENDE resultat, med den seneste årgang af Cigarra.

Farven er dybt purpurrød og lægger perfekt op til en intens og lækker frugtrig duft, med mocca og en smule antydning af chokolade. Smagen byder på intens fuldmoden frugt - igen med lidt mocca ind over - og en lang eftersmag med klare bæragtige elementer.

6 fl.'s prisen er p.t. 45,- kr og med velvilje fra producenten lander vi v. 12 fl. helt nede i 39,75 !

KOM DOG IND og prøv !

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post11