freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

"Tænksom" vin

Har smagt....Posted by Per Freilev Tue, February 19, 2013 16:40:34

Ninfa Single Vineyard - Regional Tejo 2007 - João Barbosa

Allerede i duften er der tale om kølig og stringent stil. Mine tanker bli'r uvilkårligt ledt hen mod de rustikke, tanninholdige Colares-vine, som vokser i sand- og lerholdig jordbund tættere ved Atlanterhavskysten. Ninfa er imidlertid af langt mere moderne tilsnit og er aromamæssigt begyndt at vise blomstrende toner. Det er tilbagelænet vin som man skal tænke dybt over og som fortsat kræver tid .... det skal nok komme !

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post14