freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Situla Merlot 2011 - Bodegas Olivares

Har smagt....Posted by Per Freilev Thu, March 07, 2013 01:27:19

Da jeg første gang - for knapt et år siden - sammen med producenten Elena, smagte denne purunge og på daværende tidspunkt, endnu ikke aftappede Merlot fra det solrige JUMILLA i Spanien, var jeg ikke i tvivl om at jeg stod overfor noget HELT SÆRLIGT ... det gør jeg STADIG ! Tæt og dybt mørk Merlot. Og nu et helt år efter, stadig markant ungdommeligt koncentreret. Men kanterne på vinen er blevet RUNDE, duft og smag lækkert tilgængelig og vinens smagslængde langt mere umiddelbart tydelig.

Den ER sandelig noget særligt og ja - tjek prisen på webben ! ... 57 kr. Går du f.eks. til Chile for at få noget tilsvarende, skal du MINIMUM bevæge dig op i noget "Reserve-kvalitet" - og ikke under 70,- til 80,- kroner smiley Her koster det så blot 57,- at bli' overbevist !!

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post17