freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Weingut Egon Schmitt

Hvad sker der..?Posted by Per Freilev Wed, April 06, 2011 23:55:08

Årgang 2010 på Prowein-messen i Düsseldorf

Schmitt-familiens søn, Jochen v- vinmager og primusmotor - understregede sin viden, erfaring og styrke, i en årgang med et særdeles vanskeligt udgangspunkt. Produktionen er mere end 35 % lavere end normalt og det til trods ventede der et enormt krævende arbejde under vinifikationen, som kaldte på konstant bevågenhed for at opnå det vanlig høje kvalitetsniveau. Resultatet af de foreløbige smagninger forekommer ganske forbløffende!

Så kære venner... der kommer VIRKELIG KVALITETSriesling i et prisniveau svarende til knapt 55,- kr. pr. fl. "De 3 Burgundere"; Weisser-, Grauburgunder og Chardonnay fremstår uhyre markant og velafbalanceret. Og den førstaftappede røde - Sankt Laurent - virker i den grad afstemt, finnuanceret, intens, men elegant. De næste vine aftappes i løbet af maj måned og fremefter.

Glæd jer - der bliver rigtig meget spændende vin at hente smiley

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post4