freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Domaine Rolet

Hvad sker der..?Posted by Per Freilev Sat, April 16, 2011 16:59:56

En gammel kending på Prowein i Düsseldorf

Gang på gang konstaterer jeg, at jeg bare ta' hatten af for Rolet-familien fra Jura. Deres høje alder til trods formår de til stadighed at fastholde det imponerende høje kvalitetsniveau og ja - ind imellem sprænger de sågar også rammerne ! Tilmed forstår de kunsten at være innovative, senest med markedsføringen af en rød Macvin (Poulsard-druen) til supplement for den traditionelle hvide (Savagnin og Chardonnay). At møde den aldrende - altid smilende og venlige - Pierre Rolet er bare så livsbekræftende ... og når han så lader perlerne fra deres fremragende årgangs-Cremant forløse sig, så flyver man bare ind i himmelen ! Domaine Rolet formår verdens bedste Cremant smiley Håber på snart på ny at kunne tilbyde kunderne deres fantastiske vine.

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post6