freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Schmitt's hvide 2010

Har smagt....Posted by Finn Larsen Wed, June 01, 2011 09:40:29

Jeg har tidligere begejstret blogget om 2010 Riesling "Drei Steine".

Nu er 2010 et meget svært år i Tyskland. Udbytte er ultralavt, og arbejdet med syreindholdet i vinene har krævet stor dygtighed af dyrkerne.

Jeg har allerede smagt nogle skuffelser især fra Rheinpfalz.

Derfor var det superlækkert sidste week-end at smage Egon Schmitts 2 Rieslinge "Hochbenn" og "Zeitlos". "Hochbenn" 2010 er et studie i mineralsk koncentration og elegance, og "Zeitlos" 2010 er ung, meget koncentreret og især på 2. dagen en drøm af en stor tør Pfalz-Riesling. Begge 2 vil udvikle sig over de næste par år, men smager allerede nu forbandet godt. Anbefales helt vildt.

Super med så stor Riesling i 2010.smiley

  • Comments(0)//blog.freilevvine.dk/#post8