freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Scriba - den nye micro-producent fra Veneto

Hvad sker der..?Posted by Per Freilev Tue, February 19, 2013 00:47:38

Paolo Cottini - winemaker for hæderkronede Allegrini i Fumane, har ved siden af sit "hoved erhverv", sammen med sin kone - startet sit eget Azienda Agricola Scriba di Riolfi Sara og netop i slutningen af 2012 sendt sine første vine på markedet. Vi var de første til at smage Paolo's egne ædle dråber efter de var kommet på flaske.

Mængderne er nærmest mikroskopiske ... 1200 fl. Amarone Classico, 3200 fl. Ripasso Superiore of godt 8000 fl. Valpolicella Classico. Vinene hjemkom i december måned og Paolo's Ripasso og Amarone gik rént ind i forbindelse med julehandelen. Når disse kompromisløse vinmagere vælger at føre deres stil hele vejen igennem, gi'r det fra tid til anden bagslag. Det var tilfældet med Paolo's Valpolicella Classico 2011, som led under det faktum at være ganske und og nyligt aftappet. Men det er der RÅDET BOD PÅ NU !

Læs blogindlægget "Har smagt" og bliv klogere smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.