freilevbloggen

freilevbloggen

Om bloggen

Her vil vi blogge om, hvad der foregår af sjovt, spændende, vildt og stort i og omkring Freilev Vine. Smagenotater, vinproducentbesøg, referat fra smagninger, nyhjemkomne vine, vinfestivaler, altså lidt om alt i Freilev Vines univers.

Du er velkommen til at kommentere, og vil du være fast blogger, kan du sende en mail med, hvem du er til webmaster@freilevvine.dk,
så kan du blive oprettet som blogger.

Vi satser på en holde en OK-tone her på bloggen. Indlæg og kommentarer med tilsvining, personangreb, racistiske eller religiøse udtalelser fjernes uden varsel af webmaster. Det samme gælder indlæg, der vil markedsføre eller reklamere for andre virksomheder end Freilev vine.

Ha' det sjovt med vin på freilevbloggen. (:

til forsiden

Lugana D.O.C. - her ér hvad dét drejer sig om ...

Har smagt....Posted by Per Freilev Tue, February 19, 2013 17:13:23

Marangona Lugana - Agricola Marangona - 2011

Indbydende og fristende stofrig duft med hvide blomster og melon, som får tænderne til at løbe i vand. Intens læskende frugt med sprødhed og klare mineralske træk. Turbiana-druen (Trebbiano di Lugana) viser her uomtvistlig kvalitet. Jeg kan ikke lade være med at undre mig over at der ikke findes mere Lugana D.O.C. på det danske marked.

Vil være formidabel til kraftige skaldyrsretter eller letrøgede emner.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.